French Toast Sandwich

31 10 2011

This slideshow requires JavaScript.

Ingrediente:

* paine
* lapte
* oua
* branza (4 cheese Italian blend)
* piept de pui
* salata verde
* maioneza
* sare
* ulei pentru prajit
Mod de preparare:
 
Painea se feliaza si se da in lapte. Ouale se bat cu putina sare, dupa ce painea  a fost data in lapte se da prin ou si se prajeste in ulei, circa 3 minute pe fiecare parte. Imediat dupa ce painea s-a pajit se razaleste putina branza (eu am folosit 4 cheese Italian blend, fancy shredded cheese; mozzarella, provolone, parmesan and romano cheeses), pentru a se topi pe paine. Se aseaza o felie de paine, salata verde, pieptul de pui (poate sa fie fiert, la gratar, sau la rotisor, eu am folosit  pieptul de la un pui facut la rotisor) si maioneza (am folosit maioneza facuta in casa, dar si Hellman’s mayonnaise este foarte buna); deasupra se pune inca o felie de paine cu ou prajita si este gata de servit.
Pofta buna!

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: