Chec de post cu rahat si nuci

31 03 2011

Ingrediente:

  • 3 cani faina
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 cani zahar
  • 1 esenta de vanilie
  • 2 linguri otet
  • 2 cani apa
  • 10 linguri ulei
  • un praf de sare
  • coaja rasa de la o portocala sau lamaie
  • 100 gr rahat
  • 150 gr miez de nuca

Chec de post cu nuci si rahat

Mode de preparare:

  1. Se amesteca intr-un castron mai mare coaja de la portocala cu uleiul. Se adauga otetul, esenta de vanilie, un praf de sare, apa, zaharul si se omegenizeaza cu un tel. Se amesteca faina cu bicarbonatul si praful de copt, se pun in castron si se adauga miezul de nuca zdrobit fin. Se omogenizeaza totul foarte bine.
  2. Se toarna compozitia in doua tavi de chec unse si tapetate. Deasupra se presara rahatul taiat cubulete foarte mici. Se introduc in cuptorul incins pentru 45 de minute, la 180 grade. Se scot din tavi, se lasa sa se raceasca complet, dupa care se taie. Se pot presara cu zahar pudra. (Reteta preluata partial din Click pentru femei).

Actions

Information

2 responses

12 02 2012
SANDRA

eu vou escrever em portugues, porque eu quero expressar me realmente o que eu penso desta RECEITA… EH REALMENTE UMA DELICIA!!!!

9 08 2012
Diana

Excelent , l-am facut si mi-a placut , dar mi-ar placea sa-l fac si … ne de post :d

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: