Supa crema de mazare

28 03 2011

Ingrediente:

  • 750 gr mazare (congelata sau cruda)
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 1 litru 200ml  apa sau supa de legume
  • 150 ml frisca lichida
  • 100-150 gr taitei

Mod de preparare:

Puneti deoparte 5-6 linguri de mazare. Dunstuiti ceapa, restul de mazare si untul, dupa care adaugati apa sau supa de legume si fierbeti la foc potrivit aproximativ 30 min.

Supa crema de mazare

Compozitia obtinuta o mixati cu un blender pana obtineti un piure fin. Condimentati cu sare si piper, iar la final adaugati cele 6 linguri de mazare puse deoparte la inceput, si frisca lichida si mai fierbeti inabusit 5 min. Se adauga taitei, care au fost fierti in apa cu sare, iar dupa fierbere au fost trecuti printr-un jet de apa rece, dupa care se adauga in supa si se lasa acoperita pana la servire.

Supa crema de mazare

Pofta buna!


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: