Friptura in sos dulce acrisor

9 09 2010

Friptura in sos dulce acrisor cu orez

Ingrediente:

  • 4 bucati carne de porc (ca in imaginea de mai jos)
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura ketchup
  • 50 gr unt
  • o ceapa potrivit de mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita zahar
  • sare, piper
  • 3 cani de apa

Mod de preparare:

Se topeste untul, se apauga ceapa si usturoiul tocate marunt, iar cand acestea incep sa sfaraie se pune carnea si se prajeste foarte putin, dupa care ce adauga apa. Se fierbe circa 10 minute, dupa care se adauga si restul ingredientelor si apa daca mai este nevoie. Se tine la foc potrivit pana cand carnea este bine facuta si a ramas doar in sosul obtinut din ingredientele adaugate. La sfarsit se poate adauga verdeata.

Se serveste cu cartofi fierti sau orez.

Friptura in sos dulce acrisor


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: