Salata de fasole verde

23 05 2010

Salata de fasole verde

Ingrediente:

  • 1 borcan de fasole verde (750-800 ml)
  • 1 lingura smantana
  • 2 lingurite iaurt
  • 1 lingura maieoneza
  • 4 catei de usturoi
  • 1 vf de cutit de piper
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare:

Se scurge fasolea verde si se lasa pe servet absorbant pt a se absoarbi toata apa. Se poate folosi si fasole verde proaspata, dar in acest caz trebuie fiarta, scursa de apa si lasata la racit. Dupa ce fasolea a fost scursa se taie de marime potrivita, se poate taia fie marunt, fie putin mai mare, (eu o prefer mai mare), se adauga restul de ingrediente, inclusiv patrunjelul si se amesteca cu mare grija pentru a nu se zdrobi fasolea. Cantitatile de mai sus nu sunt stricte, se pot folosi in cantitati diferite in functie de gustul fiecaruia.

Se serveste la aperitiv.


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: