Chiftelute de soia

30 04 2010

Chiftelute de soia

Ingrediente:

  • 100 gr soia granule
  • 1 cartof
  • 2 linguri faina alba
  • 5 catei de usturoi
  • 3 linguri apa
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • 1/2 lingurita boia
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Pui granulele de soia la fiert in apa cu sare si piper timp de 30 de minute. Strecori si lasi la scurs, dupa care storci cu mana soia, ca sa iasa bine apa din ele. O asezi intr-un vas, adaugi faina, usturoiul pisat, cartoful dat prin razatoarea mica, sare, piper, boia, uleiul si apa. Se amesteca foarte bine pana ce compezitia s-a omogenizat.

Cu mainile umezite in apa rece, sau date cu putin ulei, formezi mingiute de marimea dorita, si le prajesti pana devin aurii. Le scoti pe un prosop de hartie absorbanta (se obtine cantitatea din imagine). Le poti servi cu ketchup, mustar, hrean sau marinate.


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: