Pulpe de pui cu orez si mere

28 04 2010

Pulpe de pui cu orez si mere

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 150 gr cascaval
  • 150 gr unt
  • 1 cana orez
  • 3 mere
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 4 linguri ulei

Mod de preparare:

Pulpele de pui se pun intr-o cratita pe foc, peste care se pune:  sare, piper, boia, uleiul, cateii de usturoi zdrobiti si 400 ml apa. Pe parcurs daca mai este nevoie se mai adauga apa.

Orezul se fierbe in apa cu putina sare. (La 1 cana de orez punem 3 cani de apa.) Cand orezul este fiert (nu mai are nimic apa pe el) se adauga 75 grame unt si cascavalul, se amesteca toate pana este topit tot untul si cascavalul.

Merele se taie feli subtiri dupa ce a fost scos mijlocul si se prajesc in untul ramas pana incep sa se caramelizeze.

Se servesc cat sunt calde. Aceasta reteta merge foarte bine cu vin rosu.

Bofta buna!

Pulpe de pui cu orez si mere


Actions

Information

2 responses

5 05 2010
DIAC EMIL

SINCER NU STIU DE UNDE A-TI PRELUAT ACEASTA RETETA DAR SUNT MARI GRESELI DE GATIT DE GUSTURI SI SE CULMINEAZA CU APRECIEREA CACI LA PREPARATE DE PUI SE CONSUMA VIN (ROSU)TOTAL GRESIT

13 05 2010
hypnose cakes

Te rog sa citesti ce fel de vin se serveste la orez, din cate stiu eu rosu; si poti sa mentionezi ce alte greseli mai sunt, iar daca o sa faci aceasta reteta o sa vezi cat de bine se potrivesc toate aceste arome, iar daca doresti poti sa o servesti si cu vin alb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: