Chifteluţe marinate

15 04 2010

Chiftelute marinate

Ingrediente:

  • 20-24 chiftele mititele
  • 2 linguri ulei de măsline (sau de floarea soarelui)
  • 50 grame de unt
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 cană de roşii tocate (sau 1 conservă cuburi de roşii)
  • 2 linguri de pastă de tomate
  • 1 lingură de făină
  • 1 lingură rasă de zahăr
  • 1 lingură de busuioc tocat
  • sare
  • piper

Preparare:

  1. Preparaţi chiftelele conform retetei.
  2. Curăţaţi şi tocaţi ceapa şi usturoiul.
  3. Într-o tigaie adâncă sau cratiţă încingeţi uleiul.
  4. Adăugaţi ceapa şi usturoiul şi sotaţi-le până devin transparente.
  5. Adăugaţi făina şi rumeniţi-o uşor.
  6. Adăugaţi roşiile, zahărul şi pasta de tomate şi amestecaţi pentru a nu se forma cocoloaşe.
  7. Stingeţi totul cu 800 de mililitri de apă.

Chiftelute marinate cu cartofi


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: